top of page

Artister

WILLIAM E. AVGERINOS

ANIMASJON

William Avgerinos.PNG

William Eckbo Avgerinos har jobbet i filmbransjen i nærmere et tiår, og skapt animasjon av høy kvalitet til internasjonale storfilmer som Beauty and the Beast (Walt Disney Pictures), Mowgli (Warner Bros.) og The Secret Life of Pets (Universal Pictures).

 

Han har også bidratt med sin animasjon til prisbelønte norske kinosuksesser som Kaptein Sabeltann og den magiske diamant (Qvisten Animation), Knutsen & Ludvigsen – Det Store Dyret (Qvisten Animation) og mange flere. 

 

William har lang erfaring som animation supervisor, hvor han har ledet flere animasjonsteam og samarbeidet med andre avdelinger innenfor produksjonene. I løpet av de siste ni årene har han skapt animasjon i reklamer, serier og 14 spillefilmer. William har også skapt animasjon i spillefilmer som har blitt nominert til Oscar, Amanda og andre priser. 

For å se hele Williams' filmografi, vennligst besøk IMDb.

Williams showreel

MATTIS GASTON LARSEN

VFX

Mattis Gaston Larsen.jpg

Mattis Gaston Larsen har lang erfaring med å skape visuelle effekter for filmindustrien, i tillegg til internasjonale aktører i reklamebransjen.

 

Mattis har skapt visuelle effekter i The Martian (Scott Free Productions) og Doctor Strange (Marvel Studios). Begge filmene ble nominert til Oscar for beste prestasjoner innen visuelle effekter. Han har også bidratt i store internasjonale spillefilmer som Avengers: Age of Ultron (Marvel Studios) og Beauty and the Beast (Walt Disney Pictures).

 

I tillegg har Mattis skapt visuelle effekter i prisvinnende norske kinosuksesser, som Bølgen (Fantefilm) og Skjelvet (Fantefilm). Han har også bidratt med visuelle effekter i Troll (Motion Blur), som er den mest strømmede utenlandske spillefilmen på Netflix – noensinne. Mattis hadde rollen som compositing supervisor for Gimpville på den sørkoreanske spillefilmen The Pirates: The Last Royal Treasure (Lotte Entertainment). Mattis har også erfaring med on set VFX supervising.

 

For å se hele Mattis' filmografi, vennligst besøk IMDb.

Mattis' showreel

For å se deler av Mattis' arbeid innen reklame, se hans commercial reel på Vimeo.

Anchor to Commercial Reel
bottom of page